Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет моля

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Съвет моля

Днес си смених кабелите и свещите(кабели-Тесла и свещи-Денсо),на колата(146/1,6 боксер) и съответно прекъсването спря Но се появи нов проблем а именно като отидох да пробвам как е с новите свещи и лулите една по една ми се извадиха по няколко пъти.Колкото и силно да ги натисках все някоя се вадеше а добре знаете че при боксера не е кой знае колко удобно да се достигне до лулите и съответно да се натиснат хубаво.Та моля за съвет ако някои е имал подобно преживяване да сподели как е спрял това безумие.Какво да направя че лулите да не ми се вадят постоянно по пътя?
    Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщение
    Днес си смених кабелите и свещите(кабели-Тесла и свещи-Денсо),на колата(146/1,6 боксер) и съответно прекъсването спря Но се появи нов проблем а именно като отидох да пробвам как е с новите свещи и лулите една по една ми се извадиха по няколко пъти.Колкото и силно да ги натисках все някоя се вадеше а добре знаете че при боксера не е кой знае колко удобно да се достигне до лулите и съответно да се натиснат хубаво.Та моля за съвет ако някои е имал подобно преживяване да сподели как е спрял това безумие.Какво да направя че лулите да не ми се вадят постоянно по пътя?
    Ами ползвай по читав производител като за начало
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
      Ами ползвай по читав производител като за начало
      По-читав, ама отдека? Като търсих кабели КВ не намерих из цяла София!
      Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
      Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        По-читав, ама отдека? Като търсих кабели КВ не намерих из цяла София!
        Е на определени места ги има не в цяла софия
        0888 232 484 - Бобо Extreme Service
        sigpic
        Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
        Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от kompir Покажи съобщение
          като за начало можете с Райдер да смажете кабелите и после да се ослушате и да решите проблема.накрая можете да изчистите с парцала една Алфа и Колев да ви оправи.Ако го помолите де....
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

стига ве

колега,натискай по-силничко че лулите са много стегнати и вероятно не са влезли като хората.
            точка

Comment

Колега kolev аз съм 90кг. и вярваи ми доста ги натисках ама пак се извадиха(днес все още неса де) .Особено като стоиш пред колата в дясно отвътре(незнам точно кой цилиндър е) Даже и изпаритела на газта махах 3 пъти и го слагах пак за да има повече място ама нъцки пак се вади тъпата проклетия.Днес се позадържаха ще видим какво ще стане
              Alfa Romeo146 1.6i BOXER 96г.

Comment

да не си развил накрайниците на свещите.ако не си,само сила трябва.
                точка

Comment

Working...
                X